Art & Kulturë

Korrik
14 E premte

Sheshi “Gensher“ Elbasan

E premte, 14 Korrik, 2023 - E diel, 16 Korrik, 2023 (9:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Sheshi “Gensher” Elbasan

🎶Aleksander Gjoka
🎶Redon Makashi
🎶Mikki

📅14-15-16 Korrik
🕘21:00

Kalendar eventesh

E premte, 14 Korrik, 2023 - E diel, 16 Korrik, 2023

9:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).