Art & Kulturë

Gusht
31 E enjte

SARANDA SUMMER BEER FEST

E enjte, 31 Gusht, 2023 - E shtunë, 2 Shtator, 2023 (12:00 am - 7:00 am)

Përshkrimi

Saranda Summer “Beer Fest”
Për herë të parë: 31 Gusht deri më 2 Shtator Festa Verore e Birrës në Sarandë. Tre ditë festë, birrë, det dhe diell🎉🍻🌊☀️

Kalendar eventesh

E enjte, 31 Gusht, 2023 - E shtunë, 2 Shtator, 2023

12:00 am - 7:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).