Art & Kulturë

Shtator
22 E premte

SANREMO GIOVANNI WORLD TOUR

E premte, 22 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐞 ❗️
🇦🇱 𝑺𝒂𝒏𝒓𝒆𝒎𝒐 𝑮𝒊𝒐𝒗𝒂𝒏𝒊 𝑾𝒐𝒓𝒍𝒅 𝑻𝒐𝒖𝒓 në Tiranë për ndalesën e parë ballkanike ⚡️

🗓 22.09.2023
⏰20:00
📍Piazza Italia – Tirana
👉 Hyrja e lirë

Kalendar eventesh

E premte, 22 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).