Art & Kulturë

Maj
20 E shtunë

SANFEST

E shtunë, 20 Maj, 2023 (6:00 am - 6:00 pm)

PĂ«rshkrimi

👋 Hey there party people, get ready to shake your hips and tap your feet because Sanfest is BACK! đŸŽ‰đŸŽ” Join us for a weekend of non-stop beats and all-around good vibes.

đŸ”„ 20 May 2023 from 6 PM to 6 AM

#Sanfest #Shkoder

Kalendar eventesh

E shtunë, 20 Maj, 2023

6:00 am - 6:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).