Art & Kulturë

Shkurt
23 E premte

RRUGËT E SHKODRËS N’KARNAVAL

E premte, 23 Shkurt, 2024 - E diel, 25 Shkurt, 2024 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Rrugët e Shkodrës n’Karnaval!🎭
Qytetit do t’i rikthehen fuqishëm festimet e njërës prej traditave më të bukura që Shkodra ka: Karnavalet.
Tre ditë të gëzueshme me parada, konkurse krijuese mes fëmijëve dhe të rinjve të qytetit, shumë shfaqje artistike, shije ushqimesh tradicionale dhe bejte shpotitëse. 🎊 Bëhu pjesë e festës së ngjyrave e humorit, në Shkodër, në datat 23-24-25 Shkurt.

Kalendar eventesh

E premte, 23 Shkurt, 2024 - E diel, 25 Shkurt, 2024

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).