Art & Kulturë

Gusht
27 E diel

RROK ACADEMY JAZZ N’KONCERT

E diel, 27 Gusht, 2023 (10:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Rrok Academy Jazz n’Koncert

📅 27 Gusht 2023
⌚ 22:00
📍 Bed Station, Shkodër

Kalendar eventesh

E diel, 27 Gusht, 2023

10:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).