Art & Kulturë

Gusht
28 E hënë

RROK ACADEMY JAZZ N”KONCERT

E hënë, 28 Gusht, 2023 (9:00 pm - 11:30 pm)

Përshkrimi

Rrok Academy Jazz n’Koncert

📅 28 Gusht 2023
⌚ 21:00
📍 N’Çarshi, Kalaja e Tiranës

Kalendar eventesh

E hënë, 28 Gusht, 2023

9:00 pm - 11:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).