Art & Kulturë

Shtator
02 E shtunë

RITUAL

E shtunë, 2 Shtator, 2023 - E premte, 8 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Dy koncerte me përmasa muzikore si kurrë më parë në Shqipëri do të mbahen në festivalin e ideuar nga Robert Bisha. Ritual Piano Improvisation Festival është festivali i vetëm pianistik i rajonit tonë i bazuar kryesisht mbi artin me të lashtë dhe njëkohësisht më modern; improvizimi.
Arti i improvizimit!
Edicioni i tretë ka protagonistë dy pianistë krejt të ndryshëm njëri nga tjetri.

📅 02 Shtator 2023
Florian Weber , pianist jazz dhe improvizues i lirë me origjine gjermane.
Publikon për shtëpinë diskografike ECM dhe bashkëpunon me artistë të ndryshëm.

📅 08 Shtator 2023
Fabrizio Ottaviucci, pianist i muzikës bashkëkohore dhe improvizues. Kërkues i traditave më mistike muzikore të lashta. Me origjinë italiane dhe një nga interpretuesit me të rëndësishme të muzikës bashkëkohore të ‘900-ndës.

⌚ 20:00
📍 Shkodër, Teatri Migjeni

Kalendar eventesh

E shtunë, 2 Shtator, 2023 - E premte, 8 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).