Art & Kulturë

Shkurt
14 E mërkurë

PUCCINI IN LOVE

E mërkurë, 14 Shkurt, 2024 (7:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Ju njohim me kastin që do të interpretojë në këtë koncert ariet nga operat më të njohura të Puccinit.🎶

🤔Nëse akoma nuk e ke ftuar të dashurën apo të dashurin #për_date_në_opera , ky është rasti ideal!🫂

❤️”*Puccini in Love”* ❤️ sjell një mbrëmje të tërë dedikuar dashurisë e pasionit, me ariet dhe duetet nga operat më të njohura të historive të mëdha të dashurisë, më 🗓️14 shkurt, Ditën e të dashuruarve.👩‍❤️‍👨🎶✨

🤭Mbase edhe ju beqarët mund të gjeni shpirtin tuaj binjak në Opera! 🙈👩‍❤️‍👨

Kalendar eventesh

E mërkurë, 14 Shkurt, 2024

7:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).