Art & Kulturë

NĂ«ntor
03 E premte

PRISHTINA MUSIC CONFERENCE II

E premte, 3 Nëntor, 2023 - E shtunë, 4 Nëntor, 2023 (1:30 pm - 10:00 pm)

PĂ«rshkrimi

Prishtina Music Conference III

đź“… 3 4 November

Kalendar eventesh

E premte, 3 Nëntor, 2023 - E shtunë, 4 Nëntor, 2023

1:30 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).