Art & Kulturë

Nëntor
15 E mërkurë

MASS MEDIA

E mërkurë, 15 Nëntor, 2023 (6:30 pm - 8:30 pm)

Përshkrimi

Mira Kazhani dhe Blendi Salaj, me një eksperiencë disavjeçare në media, do të ndajnë me ju përvojat e tyre të pasura dhe do të flasin mbi cilesinë e medias në kohën kur informacioni dhe komunikimi janë pjesë e pandashme e përditshmërisë tonë! 🌐💬

📅 15 Nëntor
⌚ 18:30
📍 Qendra Dua

Kalendar eventesh

E mërkurë, 15 Nëntor, 2023

6:30 pm - 8:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).