Art & Kulturë

Shtator
17 E diel

PEZA N’FEST 2023

E diel, 17 Shtator, 2023 (10:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Rikthimi i “Peza N’Fest2023”, jehonë në mediat dhe rrjetet sociale!

📅 16 Shtator 2023

Kalendar eventesh

E diel, 17 Shtator, 2023

10:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).