Art & Kulturë

Tetor
03 E martë

PËRTEJ KUFIJVE TË SHPIRTIT NJERËZOR

E martë, 3 Tetor, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Orkestra Simfonike e TKOB-së, nën dirigjimin e maestros, Jacopo Sipari di Pesscaseroli, dhe në bashkëpunim 🫂 me Konservatorin “Umberto Giordano”, të Foggia-s e “Giuseppe Martucci”, të Salerno-s, sjell suiten më të bukur orkestrale të kompozitorit gjerman, Richard Strauss, “Der Bürger als Edelmann”, dhe Simfoninë nr. 5 të kompozitorit, P. I. Tchaikovsky.

🎻 Koncerti simfonik PREMIERË “Strauss & Tchaikovsky: Përtej kufijve të shpirtit njerëzor”, vjen më 3 tetor, ora 20:00, në kuadër të Javës Kulturore Gjermane, organizuar nga Ministria e Kulturës, për të gjithë adhuruesit e muzikës gjermane.

🎟️Biletat mund t’i tërhiqni pranë TKOB-së nga ora 10:00 deri më 14:00 dhe nga ora 16:00 deri më 20:00.

Kalendar eventesh

E martë, 3 Tetor, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).