Art & Kulturë

Tetor
27 E premte

ORKESTRA SIMFONIKE E RADIOTELEVIZIONIT SHQIPTAR

E premte, 27 Tetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Koncerti i radhës me veprën premierë botërore Koncert për violinë dhe orkestër të kompozitorit shqiptar Vasil S. Tole, si dhe Simfonia Nr. 2 nga kompozitori Robert Schumann.

Soliste, Laura Llozi – violinē

Drejton orkestrën Gridi Kraja

Ditën e premte, datë 27 tetor 2023, ora 19:00
Salla e Qendrës Kulturore, Katedralja Ortodokse.

Kalendar eventesh

E premte, 27 Tetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).