Art & Kulturë

Përshkrimi

Oratorio “Elias”, një nga veprat më të shquara të kompozitorit✍️ Felix Mendelssohn, do të vijë në Teatrin e Operës dhe Baletit, për të sjellë rrëfenjën e një figure kaq të rëndësishme biblike, rreth përpjekjeve për të rikthyer besimin në ⚜️Perëndinë e Izraelit, në përballje me 450 profetët e rremë.

✨Muzika dramatike dhe emocionale, me korale të fuqishme dhe melodi të pasura do të vijë nga 🎶Orkestra Simfonike, Kori dhe Solistët e TKOB-së, nën dirigjimin e maestros Facundo Agudin dhe Dritan Lumshit. Kjo vepër madhështore do të interpretohet edhe nga 30 orkestrantë të rinj.

📅 9 Shtator
⌚ 20:00
📍 Teatrin e Operës dhe Baletit

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).