Art & Kulturë

Dhjetor
15 E premte

N’SOFRËN SHKODRANE

E premte, 15 Dhjetor, 2023 - E shtunë, 16 Dhjetor, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Bashkia Shkodër, ju fton të merrni pjesë në “ N’Sofrën Shkodrane” në kuadër të Festivalit të Kulinarisë i cili do zhvillohet në datat 15 dhe 16 dhjetor në Shkodër.

Kalendar eventesh

E premte, 15 Dhjetor, 2023 - E shtunë, 16 Dhjetor, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).