Art & Kulturë

Nëntor
29 E mërkurë

NATA E BARDHË

E mërkurë, 29 Nëntor, 2023 (6:30 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Nata e Bardhë
Sheshi Skënderbej
29 Nëntor 2023
18:30

Kalendar eventesh

E mërkurë, 29 Nëntor, 2023

6:30 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).