Art & Kulturë

Tetor
02 E hënë

MUZIKA GJERMANE NË TIRANË

E hënë, 2 Tetor, 2023 (8:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Muzika gjermane vjen në Tiranë!🎶🇩🇪
Ju ftojmë të ndiqni një program të kuruar të muzikës gjermane me solistët Elton Tola, Gloria Azizi dhe Enalda Gjoni së bashku me Albanian Chamber Orchestra më 2 tetor prej orës 20:00 në Teatrin e Operas dhe Baletit.

Hyrja e lirë🙌🏻
Ju mirëpresim!🙌🏻🇩🇪

Kalendar eventesh

E hënë, 2 Tetor, 2023

8:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).