Art & Kulturë

Shtator
01 E premte

MUZ SHKODËR

E premte, 1 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Një natë MUZ në qytetin e magjishëm të Shkodrës! Trashëgimia kulturore dhe mjekësia të sjella si kurrë më parë, me anë të artit kontemporan vizual të artistes shkodrane nga Diaspora @suida_dushi , nën tingujt e muzikës.

📅 1 Shtator 2023
⌚ 20:00
📍 Bashkia Shkodër

Kalendar eventesh

E premte, 1 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).