Art & Kulturë

Gusht
26 E shtunë

MUSIC FACTOR

E shtunë, 26 Gusht, 2023 (8:00 pm - 11:45 pm)

PĂ«rshkrimi

Music Factor brings you an electrifying event featuring the pulsating beats of techno music, in collaboration with the powerhouse Cagiva Sound System.

đź“… 26 Gusht 2023
đź“ŤLapidari, Sauk

Kalendar eventesh

E shtunë, 26 Gusht, 2023

8:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).