Art & Kulturë

Korrik
19 E mërkurë

Mr. Chan Chan, Eliades Ochoa

E mërkurë, 19 Korrik, 2023 - E premte, 21 Korrik, 2023 (6:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Mr. Chan Chan, Eliades Ochoa, është një nga themeluesit e Buena Vista Social Club dhe një nga kitaristët më të mëdhenj që kanë ecur ndonjëherë mbi këtë tokë.
Jemi të lumtur ta kemi mes nesh në natën e parë të Hemingway Jazz Fest 10.
Save the date 🗓️
19, 20, 21 Korrik 2023
Hemingway Jazz Fest 10 

Kalendar eventesh

E mërkurë, 19 Korrik, 2023 - E premte, 21 Korrik, 2023

6:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).