Art & Kulturë

Korrik
28 E premte

Mikfest

E premte, 28 Korrik, 2023 - E diel, 30 Korrik, 2023 (7:00 pm - 10:00 pm)

Përshkrimi

Mikfest nga data 28-30 korrik me një program të ngjeshur artistik, të cilin kemi kënaqësinë ta prezantojmë sot për ju.

Muza e parë
📅 28.07.2023
📍 Teatri Andon Zako Çajupi
⌚ 19:00

Aroma Greke
📅 28.07.2023
📍 Pazari i Vjetër
⌚ 21:30

Ju mirëpresim në Korçë!

Kalendar eventesh

E premte, 28 Korrik, 2023 - E diel, 30 Korrik, 2023

7:00 pm - 10:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).