Art & Kulturë

Nëntor
09 E enjte

KONFERENCË MJEKËSORE & KONCERT

E enjte, 9 Nëntor, 2023 (3:30 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Për të gjithë mjekët neurolog dhe psikiatër një event i veçantë me datë 9 Nëntor, ora 15:30.

📅 9 Nëntor 2023
⌚ 15:30
📍 Hilton Garden Inn Tirana

Kalendar eventesh

E enjte, 9 Nëntor, 2023

3:30 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).