Art & Kulturë

Mars
07 E enjte

MARINELLA & ANTONIS REMOS

E enjte, 7 Mars, 2024 (9:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Momenti i shumë pritur erdhi‼️ 😍🎶

Edicionit i 2-të, Marinella & Antonis Remos 🥰❤️

🗓️ 7 mars 2024
📍 Pallati Kongreseve, Tirana

Kalendar eventesh

E enjte, 7 Mars, 2024

9:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).