Art & Kulturë

Dhjetor
06 E mërkurë

MARATONA E MUZIKES VIOLINISTIKE

E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Violinistic greetings , 6 dhjetor Holli i Universitetit të Arteve . “Stiluar me muzikë shqiptare “, Festivali-Maratona Violinistike/Violinistic Marathon Festival Albania sjell koncertin përmbyllës të edicionit të 11! Në një format të veçantë me interpretime Ina Kosturi violinë Rudina Ciko piano, Fatma Spahiu piano, Fatjon Memaj violinë Alesia Sadiku Viole , Xhemiljana Mehmeti Violine dhe armatën e yjeve në ekran, Maratona sjell një përmbledhje premierash për skenën shqiptare e atë botërore. Me pjesëmarrjen e violinisteve të mrekullueshëm nga ekrani që luajnë shqip krahas veprave më në zë e skenave të rëndësishme botërore në 2023, nga Brazili në Portugali! Një maratonë krijimesh premiere dhe violiniste të mrekullueshëm! Një mbrëmje që bashkon interpretimet në skenë dhe imazhet në ekran në një festë të violinës e muzikës! E mërkurë 6 dhjetor ora 19:00 Universiteti i Arteve!

Kalendar eventesh

E mërkurë, 6 Dhjetor, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).