Art & Kulturë

Korrik
25 E martë

Mamma mia

E martë, 25 Korrik, 2023 - E mërkurë, 26 Korrik, 2023 (9:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Mamma Mia🎶🎶🎭🎭

Muzikal i bazuar në këngët e Grupit “ABBA”

Një komedi muzikore – Live
📅25 & 26 Korrik
⌚21:00
📍 Amfiteatri i Liqenti, Tiranë

Kalendar eventesh

E martë, 25 Korrik, 2023 - E mërkurë, 26 Korrik, 2023

9:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).