Art & Kulturë

Korrik
14 E premte

Krim Në Hotel

E premte, 14 Korrik, 2023 - E shtunë, 15 Korrik, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Regjisori dhe Aktori Aleksandër Kondi do të sjell për ju veprën: “KRIM NË HOTEL” nga autoret: Sam Bobrick & Ron Clark
– Mbështetur nga • Fondi i Teatrit për të Rinj •
@ministriakultures @elva.margariti @teatrikombetareksperimental

📍 Teatri “Zihni Sako” – Gjirokastër
📅 14 – 15 Korrik
⌚ 19:00

Kalendar eventesh

E premte, 14 Korrik, 2023 - E shtunë, 15 Korrik, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).