Art & Kulturë

Shtator
22 E premte

KORI I ZERAVE TE BARDHE

E premte, 22 Shtator, 2023 (3:00 pm - 3:00 pm)

Përshkrimi

Hapet sërish AUDICIONI për Korin e Zërave të Bardhë në TKOB, ku fëmijët do të trajnohen profesionalisht nga artistët e TKOB, PA PAGESË!

🤍Kori i Zërave të Bardhë, i themeluar në shtator të 2022-shit, përgjatë një viti është bërë pjesë e shumë produksioneve të TKOB-së, në të tilla si: opera “Karnavalet”, koncerti simfonik “Carmina Burana”, “Oratorio de Noel”, “Muzika- Dashuri e përjetshme”, celebrimi i “Retro Christmas”, etj.

👉🏻Dërgoni të dhënat e fëmijës suaj në email-in zyrtar: [email protected], (emër, mbiemër, mosha, shkolla dhe një numër kontakti).

👉🏻Audicioni do të zhvillohet më 22 shtator, ora 15:00, pranë ambienteve të TKOB-së.

Kalendar eventesh

E premte, 22 Shtator, 2023

3:00 pm - 3:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).