Art & Kulturë

Maj
19 E premte

Koncert nga Orkestra e Harqeve te Universistetit te Arteve

E premte, 19 Maj, 2023 (7:00 pm - 9:00 pm)Europe/Tirane

Kalendar eventesh

E premte, 19 Maj, 2023

7:00 pm - 9:00 pm  Europe/Tirane
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).