Art & Kulturë

Gusht
29 E martë

KOLONJA FEST

E martë, 29 Gusht, 2023 (8:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

EJA NË KOLONJË

Kozma Dushi dhe Liljana Kondakçi do të jenë sot në Kolonjë!

Këngëtarët të cilët ishin (dhe janë) në çdo shtëpi shqiptare nga vitet 1980 e deri sot, i mirëpresim me plot dashuri në sheshin “Rilindja”, për të sjellë një atmosferë ndryshe.

Kalendar eventesh

E martë, 29 Gusht, 2023

8:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).