Art & Kulturë

Shtator
06 E mërkurë

ION FESTIVAL

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E mërkurë, 13 Shtator, 2023 (12:00 am - 8:45 pm)

Përshkrimi

ION FESTIVAL✨

6-13 September | Dhermi, Albania

Kalendar eventesh

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E mërkurë, 13 Shtator, 2023

12:00 am - 8:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).