Art & Kulturë

Shtator
08 E premte

INN FEST 2023

E premte, 8 Shtator, 2023 - E diel, 10 Shtator, 2023 (9:00 am - 9:00 pm)

Përshkrimi

Festivali më i madhi i inovacionit vjen në Tiranë nën sloganin “Lidhuni me Botën”, “Lidhuni me njëri-tjetrin” dhe “Lidhuni me të ardhmen”. Tre ditë të mbushura me panele, diskutime, prezantime dhe seminare do të mbahen më 8-9-10 shtator 2023. Shtëpia këtë herë është Parku Olimpik, një hapësirë e re në kryeqytet që ofron 3 ambiente të ndryshme, ideale për të zbatuar qëllimin e InnFest.

Do të jesh pjesë?
Kanë mbetur shumë pak vende të lira, ndaj nxitoni të rezervoni vendin tuaj. Mos e humbni këtë mundësi për të marrë pjesë në një ngjarje kaq emocionuese dhe inovative!

Tre fushat kyçe të Festivalit të Inovacionit 2023
Arena e Inovacionit
Skena kryesore për liderët e mendimit dhe pionierët e industrisë, krahas stendave për partneritete dhe rrjete.
Salla e Startup-eve
Dedikuar për startup-et dhe inovatorët e rinj, duke shfaqur seminare dhe kabina interaktive në një organizim të ftohtë dhe frymëzues që nxit bashkëpunimin.
Inn Wonderland
Argëtim, përvoja AR, muzikë dhe një treg i gjallë ushqimesh, duke festuar diversitetin dhe përvojat e përbashkëta.
Sponsorizuesit e ngjarjes janë TOK, Destil, Barefoot, dhe AECA.

Partnerët mbështetës janë APR, Bashkia Tiranë dhe Këshilli i Ministrave/Ministria e Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Swiss ep , RisiAlbania.

Ju mirëpresim!

Kalendar eventesh

E premte, 8 Shtator, 2023 - E diel, 10 Shtator, 2023

9:00 am - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).