Art & Kulturë

Shkurt
10 E shtunë

IL MAESTRO DI CAPPELLA

E shtunë, 10 Shkurt, 2024 - E diel, 11 Shkurt, 2024 (11:00 am - 1:00 pm)

Përshkrimi

Opera për fëmijë dhe familje “Il Maestro di Capella” do të vijë për të gjithë dashamirësit e vegjël të Operës.

🧒👧 Një shfaqje me karakter edukativ për fëmijët, që tregon se si përgatitet një opera dhe cilët janë elementet përbërës të një orkestre. Çfarë bën dirigjenti dhe si funksionon një orkestër.

🤩Me anë të kësaj vepre, e cila është e përshtatur për ta, fëmijët do të kuptojnë më shumë mbi mënyrën se si funksionon opera, do ta duan më shumë atë dhe do të edukohen për të qenë në të ardhmen dëgjues të një muzike të mirë.

👨‍👩‍👧‍👦 Fëmijë, merrni prindërit për dore dhe ejani në datat 10 dhe 11 shkurt, në Hollin Koncertor të TKOB-së!

Kalendar eventesh

E shtunë, 10 Shkurt, 2024 - E diel, 11 Shkurt, 2024

11:00 am - 1:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).