Art & Kulturë

Gusht
03 E enjte

Himara International Music Festival

E enjte, 3 Gusht, 2023 - E enjte, 10 Gusht, 2023 (7:30 am - 10:30 pm)

Përshkrimi

Kalendari i Himara International Music Festival me 8 koncerte me muzikantë të jashtëzakonshëm të skenave ndërkombëtare është gati!
📆🗓️ Artistët nga Shqipëria, Gjermania, Franca, Kosova, Rumania, Rusia, Greqia, Mali i Zi dhe Kanadaja do të rijetëzojnë përgjatë 8 ditëve një nga monumentet perlë të Bregut. Vetëm dy javë na ndajnë nga kjo festë e madhe në 🏰Kalanë e Himarës.

Kalendar eventesh

E enjte, 3 Gusht, 2023 - E enjte, 10 Gusht, 2023

7:30 am - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).