Art & Kulturë

Tetor
18 E mërkurë

GREEN DOLPHIN TRIO

E mërkurë, 18 Tetor, 2023 (8:30 pm - 10:30 pm)

Përshkrimi

Përjetoni live Trion magjepsëse Green Dolphin në një koncert në Tiranë! Zhytuni në peizazhet zanore të baterise së Ditzner-it, botëve lirike pop të Kirchner-it (me elemente të magjisë së Willy Wonka) dhe tingujve hipnotike dhe linjave të Lehmler-it.

Muzika e tyre kombinon xhazin dhe popin në një bukuri të rrallë, që rri pezull mes yjeve dhe emocioneve të thella. Magjepsuni nga tingujt e Green Dolphin Trio ndërsa ata e shndërrojnë folkun në free xhaz.

Ju pret një aventurë muzikore mes poezisë dhe improvizimit!

Hyrja e lirë!

📅 18 Tetor 2023
📍 Tiranë, VH Eurostar Tirana Hotel, rr. Jordan Misja
🕙 ORA 20:30

Kalendar eventesh

E mërkurë, 18 Tetor, 2023

8:30 pm - 10:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).