Art & Kulturë

Shkurt
23 E premte

GOCA E KAÇANIKUT

E premte, 23 Shkurt, 2024 - E diel, 25 Shkurt, 2024 (7:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Opera e Kosovës në bashkëpunim me Baletin Kombëtar të Kosovës ka nderin të prezantoj premierën e operës “Goca e Kaçanikut” nga Rauf Dhomi.
Ky moment historik shpaloset teksa ‘Goca e Kaçanikut’ del në skenë për herë të parë në Prishtinë, pas krijimit të saj më shumë se gjysmë shekulli më parë.
Premiera shfaqet më 23 shkurt dhe repriza më 25 shkurt 2024 në sallën AMC, Magjistralja Prishtinë – Mitrovicë – Rr. Cërriku, Obiliq.
@operakosova

Kalendar eventesh

E premte, 23 Shkurt, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

E diel, 25 Shkurt, 2024

7:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).