Art & Kulturë

Korrik
15 E shtunë

Gjon Mili Jazz & Blues Festival

E shtunë, 15 Korrik, 2023 (8:30 am - 11:45 pm)

Përshkrimi

Dhe ku tjetër përveçse Korçës i takon që të mbyllet edicioni i II-të i Gjon Mili Jazz & Blues Festival.🎺🎷🎶
📍 Pazari i Vjetër i Korçës më datë 15 Korrik ora 20:30

Kalendar eventesh

E shtunë, 15 Korrik, 2023

8:30 am - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).