Art & Kulturë

Shtator
23 E shtunë

GJIRAFAT S’VALLËZOJNË DOT

E shtunë, 23 Shtator, 2023 - E shtunë, 30 Shtator, 2023 (10:30 am - 11:30 am)

Përshkrimi

S’vallëzojnë Dot •

– Shfaqje për Fëmijë…

🦒“Gjirafat s’vallëzojnë dot”🦒
Bazuar në librin për fëmijë me të njëjtin titull, me autor Giles Andreae, është një shfaqje dansi argëtuese dhe edukative për fëmijë, e cila me anë të gjuhës së trupit tregon se gjithësecili prej nesh është i ndryshëm, por unik në të njëjtën kohë.
“Gjirafat s’vallëzojnë dot” ka në qëndër Geraldin, një gjirafë që nuk dinte të kërcente. Geraldi ka katër këmbë të majta, gjunjët i mban gjithmonë përkulur dhe këmbët i ka të ngurta.
Falë ndihmës së Gjinkallës, Geraldi mëson të vallëzojë dhe habit të gjitha kafshët e xhunglës.
Ai jep një mesazh tek fëmijët e vegjël se nuk ka asgjë të keqe të jesh i ndryshëm dhe t’i bësh gjërat në mënyrën tënde. Secili prej nesh ka një talent që e bën unik, por duhet një shtysë nga familja ose shoqëria për të arritur tek gjërat e guximshme.

📍Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
📅 23 – 30 Shtator
⌚ 10:30

Kalendar eventesh

E shtunë, 23 Shtator, 2023 - E shtunë, 30 Shtator, 2023

10:30 am - 11:30 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).