Art & Kulturë

Janar
13 E shtunë

FUQIA E DËSHIRAVE

E shtunë, 13 Janar, 2024 - E diel, 14 Janar, 2024 (10:30 am - 11:30 am)

Përshkrimi

SHFAQJA PËR FËMIJË 🎭”FUQIA E DËSHIRAVE”🎭 nën kujdesin e Kryetarit të Bashkisë Elbasan, Z. Gledian Llatja

👉 E SHTUNË- E DIELË 1️⃣3️⃣ – 1️⃣4️⃣ JANAR.
⏰ 1️⃣0️⃣ : 3️⃣0️⃣
📍TEATRI “SKAMPA”, ELBASAN
Rezervo 📲: 069 65 39 477

Kalendar eventesh

E shtunë, 13 Janar, 2024 - E diel, 14 Janar, 2024

10:30 am - 11:30 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).