Art & Kulturë

Shtator
06 E mërkurë

Full Schedule

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E mërkurë, 13 Shtator, 2023 (12:00 am - 12:00 am)

Përshkrimi

FULL SCHEDULE ANNOUNCEMENT – We’re excited to unveil the day-by-day stage breakdown for ION Festival 2023 ➡

7 days of music, 7 incredible spaces, with 50+ artists playing multiple sets – we cannot wait to see this come together.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E mërkurë, 13 Shtator, 2023

12:00 am - 12:00 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).