Art & Kulturë

Shtator
17 E diel

FLAMENCO JAZZ

E diel, 17 Shtator, 2023 (8:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

A special night of “𝘐𝘯𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢𝘵𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭 𝘑𝘢𝘻𝘻 𝘍𝘦𝘴𝘵𝘪𝘷𝘢𝘭 𝘪𝘯 𝘈𝘭𝘣𝘢𝘯𝘪𝘢” dedicated to the Spanish music as a vibrant combination of flamenco, jazz and Latin music.

Sunday, 17th of September ● 20:00 ●
at – Rogner Hotel Tirana

Kalendar eventesh

E diel, 17 Shtator, 2023

8:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).