Art & Kulturë

Tetor
13 E premte

FESTIVALI WINE AND STORIES

E premte, 13 Tetor, 2023 - E diel, 15 Tetor, 2023 (11:00 am - 11:00 pm)

Përshkrimi

Festivali “Wine and Stories”

Festivali “Wine and Stories” rikthehet në qytetin historik të Beratit nga 13 deri më 15 Tetor! Në 3 ditë rradhazi përgatituni për një përvojë të paharrueshme mes shisheve të verës, kulturës, muzikës dhe rrëfimeve të zemrës.

📅 13 – 15 Tetor 2023
📍 Berat
⌚ 11:00 – 23:00

Kalendar eventesh

E premte, 13 Tetor, 2023 - E diel, 15 Tetor, 2023

11:00 am - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).