Art & Kulturë

Shtator
06 E mërkurë

FESTIVALI IV-RT MBARËKOMBËTAR I INTERPRETUESVE DHE KRIJUESVE TË KËNGES POPULLORE PËR FËMIJË

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E martë, 10 Tetor, 2023 (12:00 am - 3:30 am)

Përshkrimi

Qendra Kulturore e Fëmijëve Durrës
Sektori i Artit
Sektori i Veprimtarive Masive
Organizojnë:

Festivalin e IV-rt Mbarëkombëtar të Interpretuesve dhe Krijuesve të Kënges Popullore për Fëmijë. Në këtë festival garues do të marrin pjesë përfaqësues këngëtarë, të Qendrave Kulturore të Fëmijëve të rretheve si dhe trevave shqipfolëse: Kosovë, Maqedoni e Veriut, Mali i Zi.

Kalendar eventesh

E mërkurë, 6 Shtator, 2023 - E martë, 10 Tetor, 2023

12:00 am - 3:30 am  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).