Art & Kulturë

Nëntor
20 E hënë

FESTIVALI I TEATRI SHQIPTAR MOISIU

E hënë, 20 Nëntor, 2023 - E hënë, 27 Nëntor, 2023 (6:00 pm - 8:00 pm)

Përshkrimi

Festivali i Teatrit Shqiptar MOISIU

Për të gjithë gazetarët e interesuar konferenca për shtyp do të mbahet në datën 18 nëntor, ora 11:00, në hollin e sallës 400, tek arTurbina.

Në panel do të ketë përfaqësues nga vendet organizatore. Ky festival është iniciativë e Teatrit Kombëtar Shqiptar, Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe Teatrit Shqiptar të Shkupit, me mbështetjen e ministrive të të trija vendeve.

Kalendar eventesh

E hënë, 20 Nëntor, 2023 - E hënë, 27 Nëntor, 2023

6:00 pm - 8:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).