Art & Kulturë

Tetor
17 E martë

FESTIVALI I FILMIT JAPONEZ

E martë, 17 Tetor, 2023 (6:00 pm - 9:00 pm)

Përshkrimi

Ceremonia Hapëse e Festivalit të Filmit Japonez🎞️ zhvillohet në kuadër të Javës Kulturore Japoneze në Tiranë.

17 Tetor 2023
18:00
Qendra e Artit “Agimi”, Tiranë

Kalendar eventesh

E martë, 17 Tetor, 2023

6:00 pm - 9:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).