Art & Kulturë

Tetor
21 E shtunë

FESTA E VERËRAVE DHE E GËSHTENJËS

E shtunë, 21 Tetor, 2023 - E diel, 22 Tetor, 2023 (7:00 pm - 11:00 pm)

Përshkrimi

Festa e Verërave dhe Gështenjës” tashmë është kthyer në një traditë të përvitshme duke u bërë kështu një nga festat më të rëndësishme të rajonit. Simbol i Festës së
Verërave dhe Gështenjës është hapja e buteve të verës nga pogradecarët, duke e shoqëruar dhe me gështenjën e pjekur, frutin e stinës të mbledhur nga zonat e Pogradecit. Ftesa është e hapur për të gjithë shqiptarët anë e mbanë
vendit por edhe për turistët e huaj, ku do shijojnë verën pogradecare, kulinarinë si dhe
bukuritë e tii të shumta. Këtë vit “Festa e Verës dhe Gështenjës” Zhvillohet në datat 21-22 Tetor në sheshin e qytetit të Pogradecit, ku përpos verës së mirë, edhe këtë vit do të ketë koncert festiv me këngëtarët më të mirë që ka vendi ynë.

📅 21 – 22 Tetor 2023
📍 Pogradec
⌚ 19:00

Kalendar eventesh

E shtunë, 21 Tetor, 2023 - E diel, 22 Tetor, 2023

7:00 pm - 11:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).