Art & Kulturë

Korrik
12 E mërkurë

Festa e miqësisë

E mërkurë, 12 Korrik, 2023 - E diel, 16 Korrik, 2023 (10:30 am - 11:30 pm)

Përshkrimi

Ndalesa e radhës e “Festës së Miqësisë” do të jetë në Berat, për pesë net plot argëtim. 🍻
📅12-16 Korrik!
📍 Bulevardi Republika, Berat!

Kalendar eventesh

E mërkurë, 12 Korrik, 2023 - E diel, 16 Korrik, 2023

10:30 am - 11:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).