Art & Kulturë

Shtator
14 E enjte

FESTA E MIQESISE

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E diel, 17 Shtator, 2023 (10:00 am - 12:00 pm)

Përshkrimi

E dimë që mezi e keni pritur… 🎶 “Festa e Miqësisë” këtë javë vjen në Tiranë! 🎉 Artistët tuaj të preferuar në 4 net të paharrueshme të miqësisë dhe argëtimit. Në Sheshin Skënderbej në datat 14  deri më 17 Shtator! 🤝💃🕺

Kalendar eventesh

E enjte, 14 Shtator, 2023 - E diel, 17 Shtator, 2023

10:00 am - 12:00 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).