Art & Kulturë

Gusht
18 E premte

Festa e Miqësisë

E premte, 18 Gusht, 2023 - E diel, 20 Gusht, 2023 (10:00 am - 11:30 pm)

Përshkrimi

Këtë javë “Festa e Miqësisë” ndalon në Kuçovë, në datat 📅 17 – 20 Gusht! 🍻

Kalendar eventesh

E premte, 18 Gusht, 2023 - E diel, 20 Gusht, 2023

10:00 am - 11:30 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

Taxonomies

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).