Art & Kulturë

Korrik
28 E premte

Festa e Miqësisë

E premte, 28 Korrik, 2023 - E hënë, 31 Korrik, 2023 (7:00 pm - 11:45 pm)

Përshkrimi

Burreli a jeni gati për 5 net të paharrueshme? 🤩 “Festa e Miqësisë” ju pret në datat 27 – 31 Korrik tek sheshi “Ahmet Zogu”! 🍻

Kalendar eventesh

E premte, 28 Korrik, 2023 - E hënë, 31 Korrik, 2023

7:00 pm - 11:45 pm  
Closed

Politika e rimbursimit

Cancel booking before 0 days

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).